ASOCIATIA PROFESIONALA A DETECTIVILOR PARTICULARI DIN ROMANIA MMXII

Viata intrece filmul si ne demonstreaza ca oricine isi poate controla partenerul de viata sau de afaceri, chiar daca legea pedepseste acest lucru.

Pentru suma corecta, unii detectivi particulari sunt gata sa monteze camere de luat vederi acasa la persoana vizata, sa-i monitorizeze activitatea pe internet ori sa-i asculte telefonul fara nici un mandat. In goana dupa castig, detectivii uita ca aceste servicii le pot aduce ani grei de inchisoare. Dovada, intr-un material filmat cu o camera ascunsa.

Reporterii ProTv au cautat un detectiv particular, sa verifice chipurile o iubita a unui partener de afaceri, un strain indragostit lulea de fata, care se teme ca-l inseala. Iar detectivul le-a propus s-o urmareasca si prin metode care incalca legea, cum ar fi instalarea unui soft pe calculator prin care sa-i monitorizeze fetei corespondenta, dar si montarea unor camere ascunse, la ea acasa.

Nota de plata e pe masura cererii: 4.000 de euro, cu filaj cu tot. Se poate si mai ieftin, daca renunti la camere ascunse si te multumesti doar cu monitorizarea activitatii din mediul virtual. 200 de euro pentru instalarea unui soft pe calculator, 100% sigur.

Atentie, faptele sunt ilegale! Tinerea sub observatie a vietii private sau interceptarea unei conversatii private fara drept sunt aspru sanctionate. Violarea secretului corespondentei, de exemplu, se pedepseste cu inchisoarea de la 6 luni la 3 ani in forma simpla, sau cu 2 pana la 5 ani in forma agravata.

Anuntati ca au fost filmati cu o camera ascunsa, cei doi detectivi au refuzat sa faca vreun comentariu. O fac insa colegii lor de breasla.

Apetitul romanilor pentru astfel de dispozitive e insa tot mai mare, iar internetul e plin de astfel de produse care-i pot ajuta pe curiosi sa urmareasca pe oricine.

Agentiile de detectivi particulari estimeaza ca doar anul trecut in Romania s-au vandut 34.000 de microfoane spion, 22.000 de camere video disimulate si 8.000 de microfoane GSM. Sa nu uitam insa ca in urma cu doi ani de zile, 50 de persoane din 20 de judete au fost cercetate pentru interceptarea ilegala de convorbiri telefonice.

Sursa: Stirile ProTV

 

Dinamovistii trebuie sa fie cu ochii in 4 ! Detectivii vor fi pe urmele lor ! Pro Sport a aflat ca Borcea nu mai suporta escapadele petrecaretilor dinamovisti si va angaja detectivi, care sa-i pazeasca mereu.

Cainii nu o sa stie niciodata cine e pe urmele lor.

De la varianta romaneasca a lui Colombo, din Nea Marin Miliardar, pana la stilul gangsta din Baieti buni - oricare poate fi tipul detectivului pus sa-i vaneze pe dinamovisti.

Detectivii vor fi platiti din amenzile dinamovistilor prinsi noaptea prin cluburi - intre 2000 si 5000 de euro.