ASOCIATIA PROFESIONALA A DETECTIVILOR PARTICULARI DIN ROMANIA MMXII

NUMAI PENTRU CAMPIONI !

Asociatia Profesionala a Detectivilor Particulari din Romania “MMXII” lanseaza pentru membrii sai un program de burse prin care cei care indeplinesc cumulativ criteriile solicitate de catre asociatie pot urma cursurile noastre GRATUIT fiind alocate pentru anul 2013 un numar de 200 de locuri.

MEMBRI FONDATORI
MEMBRI DE ONOARE
MEMBRI ASOCIATI
MEMBRI SIMPATIZANTIAsociatia Profesionala a Detectivilor Particulari din Romania “MMXII” isi propune sa investeasca in resursa umana de calitate ,sa pregateasca si sa supervizeze evolutia membrilor tineri ai asociatiei ,in asa fel incat pe piata de investigatii private ,impletind experienta cu tineretea ,sa apara specialisti care prin activitatea lor sa demonstreze profesionalism ,seriozitate ,onestitate ,curaj ,pragmatism si mai ales UNITATE .


Asociatia Profesionala a Detectivilor Particulari din Romania “MMXII” nu mizeaza pe cantitatea ci pe calitatea ,umana si principiala ,a viitorilor membri si drept urmare este foarte important sa studiati site-ul ,apoi sa va evaluati perspectivele si sa verificati daca principiile voastre converg cu ale noastre iar daca simtiti ca sunteti unitari cu noi,sa APLICATI .

 

Asociatia Profesionala a Detectivilor Particulari din Romania “MMXII” va lansa doua cursuri si anume :

 

# CURS DE DETECTIV PARTICULAR
# CURS DE INTELLIGENCE pentru DETECTIV PARTICULAR

 

Asociatia Profesionala a Detectivilor Particulari din Romania “MMXII” va organiza cursuri NUMAI pentru membrii asociatiei ,iar acestea se vor desfasura in sistemul “I.D.”-partea teoretica ,urmand ca partea de practica operativa sa se desfasoare in teren ,cu specialisti ai asociatiei ,in cadru organizat pe baza unui calendar prestabilit de work shop-uri .
Asociatia Profesionala a Detectivilor Particulari din Romania “MMXII” va pune la dispozitia cursantilor metodologia de lucru precum si documentele necesare pentru inscrierea la cursuri .

 

Asociatia Profesionala a Detectivilor Particulari din Romania “MMXII” lanseaza pentru membrii sai un program de burse prin care cei care indeplinesc cumulativ criteriile solicitate de catre asociatie pot urma cursurile noastre GRATUIT fiind alocate pentru anul 2013 un numar de 200 de locuri ,dupa cum urmeaza :

 

*ELEVI DE LICEU – 50 de locuri
18 ani impliniti
medie generala peste 9,50
pasionat de domeniul investigatiilor private – TEST
prezentarea unui referat care sa contina elemente de noutate de min. 5 pagini din domeniul detectivistic ,intelligence si/sau activitati conexe cu mediul investigatiilor private .
recomandare scrisa din partea unui cadru didactic (diriginte) prin care sa ateste media generala a aplicantului precum si calitatile sale umane.


*STUDENTI BURSIERI – 50 de locuri
medie generala peste 9,00
specializat in domenii de interes (IT,juridic,psihologic,limbi straine,etc)
pasionat de domeniul investigatiilor private – TEST
prezentarea unui referat care sa contina elemente de noutate de min. 15 pagini din domeniul detectivistic ,intelligence si/sau activitati conexe cu mediul investigatiilor private .
recomandare scrisa din partea unui cadru universitar prin care sa ateste calitatea de bursier a aplicantului precum si calitatile sale umane.


*VOLUNTARI AI ASOCIATIEI – 50 locuri
scrisoare de intentie
recomandare scrisa din partea unui membru din conducerea asociatiei
prezentarea unui referat care sa contina elemente de noutate de min. 15 pagini din domeniul detectivistic ,intelligence si/sau activitati conexe cu mediul investigatiilor private .


*MEMBRI CU MERITE DEOSEBITE – 50 locuri
scrisoare de intentie
recomandare scrisa din partea unui membru din conducerea asociatiei